Crònica General Cineforum – novembre

El primer cicle de cinefòrum organitzat pel col·lectiu d’indignats de Benicarló va finalitzar el dimecres 16 de novembre amb la projecció del curtmetratge d’animació Españistán i la pel·lícula The Yes Men Fix the World.  Durant tres setmanes consecutives s’ha pogut gaudir de tres documentals relacionats amb el desmantellament del sistema econòmic que ens ha conduït a l’actual crisi política, social i, per suposat, econòmica.

La afluència de públic ha rondat els vint-i-cinc assistents en cadascuna de les tres sessions. És una xifra que supera les expectatives que l’organització de l’esdeveniment tenia abans de començar. És per aquest motiu que, des de la segona projecció, les pel·lícules es podien veure en dues pantalles i dos ambients diferenciats.

El format de l’activitat era el següent: el moderador feia una breu introducció i contextualització del film, seguidament es projectava el documental i, finalment s’obria un debat participatiu on els assistents feien una reflexió conjunta entorn el que la pel·lícula els havia suggerit.

Per petició dels assistents, es farà un segon cicle de cinefòrum els propers 7, 14 i 21 de desembre. Les pel·lícules que es visionaran encara estan per determinar. Es podrà consultar la programació en el bloc http://benicarlotomalaplaza.net.

A més d’agrair la participació  activa dels assistents i la col·laboració del personal del bar El Candil, els organitzadors de l’esdeveniment, volem invitar-vos a prendre part en la segona edició de l’activitat.

Comments are closed.