ACTA ASSEMBLEA DISSABTE 18 DE JUNY DE 2011

 

Assemblea dia 18 de juny de 2011

Es comence la assemblea explicant en que cada dia ni haurà un moderador i una persona que apunte les actes per escrit. També es explica el llenguatge corporal per expressar-se, torns de paraules etc, seguint les recomanacions de la comissió de dinamització d’assemblees del campament de Sol.

Ordre del dia

1.-Manifestació 19J.

Es comenta que es te que fe la màxima difusió del moviment repartint pamflets…

També es comenta la entrevista de radio que es realitzara el mati del dia 19 de juny previ a la manifestació. Es remarcara que som un moviment pacifista, que rebutgem el pacte de l’Euro i la reforma laboral. Invitarem a tota la gent a vindre a les assembles incluit a l’alcalde.

2.-Presentació de la trobada en Castelló d’aquesta setmana.

El indignat que va anà comenta un poc que es va di i trau a debat situacions com la del cas de Onda on el alcalde es ha dirigit al moviment, algo paregut al que ha passat al nostre poble, o el cas de la Vall d’Uixó on es repleguen instàncies per a que els polítics locals reflexionen sobre el seu sou.

Es pot troba el acta a la següent direcció: http://castellon.tomalaplaza.net/2011/06/14/acta-del-primera-asamblea-interprovincial-castellon-1362011/

També es comenta que es farà una marcha fins a Madrid dels indignats i qui estiga interessat en acudir pot consulta tota la informació en: http://marchapopularindignada.wordpress.com/

3.-Preparació de la trobada de les assemblees provincials que es farà en Benicarló el dia 27 de juny.

Es crea una comissió per preparar aquesta trobada. Acorda en reunir-se el proper dimecres dia 22 a les 21:00 al casal municipal.

4.-Proposta de cinefòrum

Es comenta de emitir Sturmaz la primera, ja que es ha fet al poble i existix la possibilitat de tindre els drets d’autor, i la resta de pel·lícules es emitirien segons la qualitat del so i la imatge. Es comenta de començar el més pronte millor, aixi com del lloc, la periodicitat o el dia de la setmana per emitila. Però es dona via lliure a la comissió creada per tal fi.

5.-Fulla d’instància amb la proposta dels sous locals.

Es posa com a data límit el dissabte que ve dia 26 de juny i es queda el dimecres dia 22 a les 11 davant l’asil per posar una taula de replegada de instàncies al “Dimecres” de la roba.

6.- Informe de les comissions de treball.

Es parla de que cada comissió podria fe un informe per tal de optimitzar el temps. Que tots fe-sem un debat i opine-sem de les propostes de les comissions. Acordem que la setmana pròxima cada comissió farà una proposta.

7.- Pregs i preguntes.

Es comenta de demanar al govern local un pla de ciutadania per saber que faran i amb quins diners durant la legislatura.

Es comenta de secundar la manifestació contra el barracons que farà el col·legi Àngel Esteban el proper dia 24. Es penjara el seu missatge al blog per a adherir-mos.

Es parla de la problemàtica de la subvenció al IES concertat La Salle, de que la generalitat no va escoltar la decisió del consell escolar local.

El blog va emetre un comunicat de premsa la setmana passada de que els xiquets tenien que saltar les tanques del col·legis per tal de poder jugar a les pistes, cosa que es va comentar en una de les primeres assemblees, i de fer una performans al respecte. Però es decideix que açò no afectara a les nostres possibles accions.

Comments are closed.