ACTE D’INVESTIDURA 11 JUNY

INFORMEM:

Aquest cap de setmana, amb motiu de la investidura del nou ajuntament, la Comissió d’Acció Col.lectiva de l’Assemblea dels INDIGNATS, van montar un acte paral.lel per a investir el poble. Tots aquells ciutadans que van voler participar en l’acte van ser investits -amb jurament i banda inclosa- com a regidores i regidors del poble. Aquest acte estava carregat de simbolisme i crítica d’un sistema que els indignats consideren que està perdent tota la legitimitat i capacitat de gestiò competent en una societat democràtica real.

Abans de la performance, part dels Indignats van fer una cercavila pel centre urbà convidant els ciutadants a la cerimònia d’investidura del poble ja que per als indignats és un objectiu primordial el fet d’anar sumant ciutadans crítics i creatius. Durant tot el matí al Ferreres Bretó es va donar informació sobre: sous dels regidors, Pacte de l’euro, objectius concrets del moviment Democracia Real Ya, resums de les anteriors assemblees locals, informació sobre el sistema electoral i es van recollir signatures en format instància per a demanar al nou Ajuntament una gestió transparent i amb uns sous i despeses solidàries amb la situació de crisi econòmica actual. Aquestes instàncies s’entregaran en uns dies a l’ajuntament i els Indignats asseguren que hi haurà un seguiment exhaustiu en la gestió dels recursos de l’ajuntament.

Indignats informa que la pròxima assemblea serà dissabte 18, a les 19:00 hores, al Ferreres Bretó (plaça dels Indignats).

Convoquem a tot aquell indignat, decepcionat, tímid, aturat, pensionista, hipotecat, amb fills, solitari. apolític i tot aquell ciutadà que vullga plantar-li cara a aquest sistema corrupte, que ens està destruint, vinga a manifestar-se el 19 de juny a les 19:00 hores des de Ferreres Bretó. Demanem la màxima assistència i convidem els ciutadans d’altres pobles on no hi hagi manifestació convocada. També demanem vindre amb tota la indignació i a l’hora amb tot el civisme: aquest moviment està fonamentat en el respecte i la tolerància.

El moviment continua i va sumant indignats!

blog: benicarlo.tomalaplaza.net
correu: benikracia@gmail.com

Comments are closed.