Acta Assemblea 4 de juny de 2011

* Se organitze l’acció d’investidura de l’ajuntament el dissabte dia 11.06.2011: la idea d’aquesta acció col.lectiva és la de caricaturitzar en el mateix moment que l’ajuntament serà investit que els que no ens sentim representats, els indignats, ens investirem com a poble al carrer. La comissió d’acció co.lectiva prepararà la performance tot i que estem tots els ciutadans convidats a participar.

En el mateix acte el que volem recordar i demanar als polítics del sistema que siguen responsables i solidaris amb les despeses en respecte als seus sous així com una total transparència en la gestió econòmica, cosa que fins ara, en el nostre ajuntament esta sent prou difícil. Per a lo qual oferirem a tots els interessats unes instàncies que podran redactar i signar per a presentar-les formalment a l’ajuntament demanant transparència i sensibilitat en les despeses.

* La futura nova revista INDIGNADES veurà la llum aquest dissabte al Ferreres Bretó. En el mateix lloc i temps que la performance.

* S’acorde quedar-nos al poble per a la manifestació del 19-J. Tot i que hem sigut convidats a adherir-nos a altres manifestacions en ciutats més grans. S’acorda quedar-se als carrers de Benicarló; per la mateixa raó que es va decidir acampar al poble. És aquesta comunitat per a la que volem dedicar tot el nostre esforç per a despertar i animar a indignar-se. Entre tots, per tot arreu i per a tots.

* S’aprova la creació d’un cicle de cinefòrum de unes 5 pel.licules. Te grup propi de treball i desenvolupament del projecte. Hi han temes importants que mirar, com ara l’espai legal on podem fer-lo sense problemes, etc… Necessitem crear opinió publica crítica, no volem dir a ningú el que ha de pensar però s’ha de aconseguir una societat saludable, capaç d’opinar individualment sent respectat i representat.

* S’obri una conversa molt interessant sobre la continuïtat i ritme de la revolució. En general ens sentim còmodes i segurs que açò esta anant al ritme adequat. Tot i que alguns companys voldrien vore més resultats. Al final recordem la dita de sol: VAMOS LENTOS PORQUE VAMOS LEJOS.

* En petits grups també es parla de:

– la necessitat de convidar a les associacions del poble a participar en les assemblees i així entendre que és un lloc i ferramenta més per a les seves necessitats.

– Que s’han de fer les octavilles en castellà per a poder apropar als immigrants al moviment assembleari.

– Existeix la necessitat de organitzar un curset de cóm funciona una assemblea per a poder dinamitzar millor la comunicació i crear més espai per al intercanvi i la creativitat de cadascú dels assemblearis.

– No organitzem res per a la iniciativa d’anar a netejar la costa nord de Benicarló. El company que va fer la proposta no va assistir a l’assemblea. És indispensable entendre que les propostes que fem en assemblea hem d’assumir-les com a un compromís propi on participarem activament. Ningú esta per a fer el que altres demanen, sinó que l’assemblea existeix en si mateix per a que tots tinguem un lloc on desenvolupar les nostres inquietuds recolzades per l’assemblea i organitzades per aquells que comparteixen els mateixos interessos.

Son temes que es deixen per concretar per a la propera assemblea.

S’ha creat un compte de correu benikracia@gmail.com des d’on s’enviaràn els comunicats, resums d’assemblees, informació…

Comments are closed.