Acta Assemblea 28/5/11

ASSEMBLEA 28.05.2011

*Lectura del text “sois idiotas” de Reverter per reflexionar.

*Condemna i solidaritat respecte a l’acció brutal policial a Barcelona. Recollida de signatures per a demanar la dimissió de Puig.

* S’acorde que el nom del fanzine serà: INDIGNADES. Es posposa la seva presentació per ací a dos setmanes.

* Es parle de fer accion col.lectives, tot i que s’acorda primer passar per la formalitat d’enviar sol.licituds de forma massiva i esperar resposta 15 dies. La presentació de sol.licituts s’anirà en grup i les presentarem totes alhora, tot i que es demana màxima assistència. Com a acció col.lectiva.

*Les primeres sol.licituts seran per a demanar una reflexió als futurs polítics sobre el seu sous i que aquests siguen solidaris i sensibles amb la situació econòmica municipal i global.
Es demana màxima col.laboració en la recollida de sol.licituts i s’acorda que la Comissió administrativa penjarà al blog i altres punts en la xarxa d’informació un text orientatiu per a que la sol.licitut siga mes o menys la mateixa. Sobre aquest punt també s’acorda fer un comunicat de premsa. Dissabte que ve, a la pròxima assemblea ajuntarem les sol.licitut de la primera setmana.

*Es recorden dos dels objectius clars assolits a les altres assemblees: casal del poble i disponibilitat per a practicar esport en les instal•lacions publiques fora de les seves hores lectives. Es postposen les accions per a donar-li prioritat a la demanda de sous sensibles i respectuosos amb la situació econòmica actual, ja que la investidura és en dos setmanes.

*Es creen 4 comissions: ADMINISTRATIVA, EXTERNA, ACCIÓ COL.LECTIVA I PREMSA I COMUNICACIÓ. Ens hem apuntat cadascú de nosaltres, a la comissió en la que volem participar totes aquelles persones que vulguen participar en una comissió poden enviar la seva adreça de contacte (mail, tlf, etc)a mowgly73@hotmail.com i ja l’informarem de qui son les altres companyes de comissió per a coordinar-se amb elles.

*Casserolada per al dia de la presa de càrrecs a l’ajuntament i altres accions que la comissió d’acció col.lectiva proposarà en pròxima assemblea el 4 de Juny del 2011. L’objectiu d’aquesta acció és reforçar les sol.licituts per a “sous sensibles i responsables” i recordar als qui entraran eixe dia a l’ajuntament com a consellers/ regidors i alcalde que, continuarem al carrer amb una actitud crítica i constructiva amb tot el que ens afecte com a ciutadans.

*Diumenge 5 de juny anirem a recollir plàstic per la costa nord. La gent considera necessari algun tipus d’acció constructiva per a la societat i entorn. L’hora i coordinació a concretar per al dissabte 4.

*Dissabte a les 12 ens reunirem al Ferreres Bretó per a difondre via megàfon i bicicleta l’hora i lloc de l’assemblea, convidant a totes les ciutadanes i ciutadans a participar a l’assemblea del poble.

*Insistir en l’ús del blog per a comunicar-nos, ja que els altres canals de comunicació no son accessibles per a tots i el blog sí.

PRÒXIMA ASSEMBLEA PRÒXIM DISSABTE DIA 4 LES 19.00h.

Comments are closed.